Sponsrade

Realaxe Friskvård är en bra sponsor med bästa service och engagemang. Jag har fått hjälp  att förhindra skador och även hjälp med att mjuka upp kroppen efter hård träning. Jag har fått bättre, snabbare och synligare resultat på kroppen! Alltid lika nöjd efter varje behandling, som är välbehövlig för mig som satsar högt inom träning och kroppsbygge. Rekommenderar starkt Realaxe Friskvård!

/David Lejon, Team Träningsproffsen

Massagen jag har fått på Realaxe Friskvård har varit otroligt bra. Remy är engagerad och hängiven och anpassar varje massagetillfälle efter behov. Som fitnessatlet har detta varit väldigt värdefullt för mig och bidragit till bättre återhämtning och rörlighet i musklerna.

/Amanda Karlsson, Team Back2Basic

Jag har under min tävlingssatsning detta år gått på regelbunden idrottsmassage på Realaxe Friskvård hos Remy. Jag tävlar i bodyfitness och tränar traditionell styrketräning och genom regelbunden massage har jag ökat återhämtningen och förebyggt risken för eventuella skador. Jag har även känt hur muskelkontakten och smidigheten i kroppen har förbättrats. Jag har gått på massage varje vecka under flera månader hos Remy och har varje gång fått en oklanderligt proffessionell  behandling med fantastiskt engagemang!

/Sara Petersson, Team Träningsproffsen

 

realaxe, idrottsmassage

Jag fick rekommendationer om Realaxe Friskvård av en bekant, eftersom jag desperat sträckte ut en hand och sökte någon som kunde hjälpa mig med mina låsningar i ryggen. Redan efter första omgången vi kört massage för ryggen var problemen i stort sett borta. De ojämnheter i min fysik som berodde på stelhet blev efter några månader otroligt mycket bättre dessutom, vilket gjort att jag har kunnat prestera bättre på mina tävlingar i fitness där väldigt mycket handlar om bra symmetri. Remy har grymma kunskaper inom det han sysslar med. Han ser situationen ur atletens perspektiv, något som jag upplevt att många sjukgymnaster och liknanade jag tidigare sökt hjälp hos har svårt för. Finner inte ord hur tacksam jag är för hjälpen jag fått och hur engagerad Remy har varit i att hjälpa mig nå mina mål!

/Emma Petersson, Team MM Sports