behandlingar 


Boka tid 0762-32 43 89

Klassisk massage

En djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. 
Massagen mjukar upp spända muskler och ökar din blodgenomströmning vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning som motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet. Idrottsmassage

Idrottsmassagen är inriktad på trötta och ömmande muskler och är mer djupgående. Massagegreppen är hårdare och inriktade på själva problemområdet. Behandlingen hjälper musklerna att återhämta sig snabbare så att både träningseffekt och prestation ökar, men kan även förebygga och behandla skador. En lite ”tuffare” massage. Passar även utmärkt för kontorsmänniskor som behöver ”pigga” upp musklerna.


Samtalscoaching

Professionell samtalscoaching innebär att starta upp en kreativ och tankeväckande process, som inspirerar till att maximera din personliga och professionella potential. Ett helt konfidentiellt samtal som kan hjälpa dig att hålla ett särskilt mål i fokus om omvärlden, inre eller yttre stress försöker få dig ur kurs. Samtalscoaching är en slags vägledning som hjälper till att medvetandegöra det som händer när vi till exempel hamnar i en kris eller vill ha förändring i livet. Vi fokuserar på möjligheter och utveckling.

 


Hälso och kostrådgivning

Har du ett särskilt mål med din träning? Vill du gå upp eller ned i vikt eller vill du kanske ändra dina kostvanor men vet inte hur? Med rätt kost och en kostrådgivning anpassad efter dig och dina mål kan du ta din träning till nya nivåer, må bättre och nå dina mål snabbare. Boka en tid hos oss så tittar vi på dina mål och lägger upp en personlig plan för hur du ska nå dit du vill. 

Vill du boka en tid eller har du frågor om någon av våra behandlingar? 
Ring oss på 0762 – 32 43 89. Det går också bra att maila på remy@realaxe.se


vi sätter dig och dina muskler i fokus